torstai 30. toukokuuta 2013

Start of Something New



Nappasin kaveristani Sannasta vähän kuvia (:


Heips moi muruset!
Kuten ehkä moni saattaakin huomata, ulkoasu on siis tosiaan muuttunut! (oikeastaan banneri, mutta ei olla niin tarkkoja). Mitäs immeiset tykkää? (: Saan kyllä edellisenkin takaisin helposti, mutta ajattelin että vaihtelu virkistää näin kesäloman tuntumassa!

Elikkäst tuossa ylhäällä on kuva miun tekemästä (okei, miun kaveri Sanna auttoi..:P) paidasta, jonka annan miun isoveljelle ylppärilahjaksi! Elikkäs ylioppilas juhlat on lauantaina ja toivon mukaan sieltä napattuja kuvia laitan sitten tänne (: !
Kamalinta on se, että mie laulan koulun bändissä IHAN YKSIN kappaleen "Lintu" ja miuta lievästi jännittää (ihansikana), sillä se esitetään sitten siellä ylioppilasjuhlassa lappeenrantasalissa.. Apuva.

Miut on alkanut hieman ärsyttää, sillä oon aina halunnut tehä sellaista blogia mihin voisin purkaa miun syvimpiä ajatuksia ja tunteita, mutta silti en saa sellaista aikaiseksi. Tämänkin ajatus oli alunperin sellainen, mutta jostain syystä kun sain kuulla, että moni tuttuni tätä lukeekin, niin ei ole ollut pokkaa kirjoitella henkilökohtaisia asioita tänne. Noh, ehkä joku päivä mie oon avoimempi ja uskaliaampi, ehkä..

Mutta eipä tässä muuta, hyviä kesälomia kaikille! <3

<3: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti