torstai 20. kesäkuuta 2013

Who am I?

Heips moi kaikille!(:

Tulin justiinsa tänään tyttöleiriltä isosen roolista ja oikein karmaisevaa oli :D jotenkin 20 pikkutyttöä ei innosta . Se on rakkaa hommaa seurata jokaista erikseen, mitä ne oikein puuhaa. Muutenkin tytöt kaipaa niin paljon huomiota. Huh!

Tänään miuta on ahistanut hirveä ikäkriisi. Havaitsin vasta nyt, että kohta on puoli vuotta siihen, että mie täytän 18 vuotta. Ennen se ei ole ollut isokaan asia, mutta tänään se iski päin naamaa. Mie en ole valmis siihen. Mie tajusin etten ole olltu valmis koko nuoruuteen. Mie haluan takaisin miun lapsuuteen, missä kaikki oli helppoa. Ei ollut ihastumisia, ei välitetty ulkonäöstä, ei pukeutumisesta, ei vahdattu kaloreita ja muutenkin vanhemmat huolehtivat siusta.

Jotenkin nyt on tunne, että haluan elää miun lapsuuden uudelleen. Elämä on liian lyhyt miulle. Mie en ole valmis valmistumaan lukiosta kahden vuoden kulutta, sillä miulla ei ole enään hajua mitä haluan tehdä lukion jälkeen? Miul ei oo mitään ammattia mielessä ja muutenkin ahdistaa valita ammatti koko loppu elämäkseni! Mie en ole valmis siihen päätökseen. En ole valmis muuttamaan omilleni, en maksamaan laskuja tai saati veroja, sitoutumaan johonkin mieheen koko loppu elämäkseni ja menemään naimisiin (saati jos saisin miestä..), hommaamaan lapsia, omakotitaloa.. kaikki tämä saa aikaan päänsärkyä.

Moni ehkä on innoissaan tästä nuoruusajastakin ja muutenkin varttumisesta omilleen, mutta miuta se vain ahistaa. Mie en ole valmis menemään omille teilleni. Mie en uskalla elää tässä maailmassa yksin ja huolehtien vain itsestäni vailla suunnitelmia. Ennen olin varma, että miusta tulee näyttelijä, mutta tiesin että se on hirveän vaikeaa, lähes mahdotonta! Silti se haave eli. Jotenkin, se haavekin on jo hiipunut. Mie en tiiä mitä haluan. Mie en tiiä kuka mie olen. Liian ahistavaa. Jotenkin nyt on ollut vaikeata olla viime päivät.
Leirillä lapsetkin kyselivät, mitä haluan tehdä isona ja miun vastaus oli: "En tiedä." Mie en tosiaan tiedä. Sitten ne ehdotteli miulle: "Siusta tulis hyvä näyttelijä tai laulaja!" - voikun se olisikin niin helppoa.

<3: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti