maanantai 2. syyskuuta 2013

Vanhojentanssi unelmia




Heips kaikille!

Siintä on pitkä aika, kun viimeeksi olen kirjoitelltu tänne. En jaksaisi mitään selittelyjä laatia, mutta sanotaanko, että koulu on vienyt suuren osan ajasta ja voimista. (okei, panostus ja motivaatio kouluun on tasoa 0, mutta silti siellä pitää käydä...)

Mitäs viime viikoista kertoisin? Oon nähnyt ystäviä pitkästä aikaa, tutoroinut koulussa, käynyt Helsingissä monta kertaa! Kävin Reunion parteissa (kielimatkan uudelleennäkemis "bileet), kavereita näkemässä, poikaystävällä ja näin! 
Nyt tänä viikonloppuna oli ripareiden jatkikset (jatkorippikoulut), jossa syötiin ja musteltiin ripari aikaa ja poikaystäväkin eksyi tänne viettämään aikaa viikonlopuksi! Eli muksaa oli!

MUTTA NYT ASIAAN

Tilattiin äidin kanssa miulle viimeinkin VANHOJENTANSSI MEKKO!
Oon niin onnellinen! Se on täydellinen ja maksaa jotain 130€! Eli ei ole pahan hintainen. Tuo mekko joka on tuossa yläpuolella, on se mekko! Se vain shampanjan/kullan/beigen värisenä (: ! Happy!!

Kampaustakin olen vähän funtsinut, ja tuo mikä tuossa yllä on, tuntuu miunlaiselta. Eli juuri noita tuollaisia valkoisia koristeita yms. En tiiä. Toisaalta ois kiva että hiuksia ois vähän auki ja toisaalta joku kiva nuttura sökerrys ois kiva? Onks kellään mitään vanhojentanssi kampaus ehdokkaita? (:

Eipä tässä sitten muuta olekaan. Pitäis lukea Tuntematon sotilas - kirjaa äikän kurssin takia, mutta oon saanut sitä luettua vasta 40 sivua ja ensiviikolla pitäisi pitää puhe siintä. Hyvä minä! (Y) 

<3: Mari

6 kommenttia:

  1. Tosi nätti toi mekko ja ihana toi kampaus! Just joku tollane kampaus kävis tosi hyvin sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! (: mieki tyksin iha sikana, ko toisaalta haluisin et hiukset ois "puoliks auki ja puolis kiinni" mut toisaalta tommonen ei liian juhlallinen nuttura ois kiva :3

      Poista
  2. Minkä niminen sun poikaystävä on mimmone se on!! (: ps. ihana mekko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alexander on nimi ja semmone ihana, tottakai (; kiitos kiitos.

      Poista
  3. Ootte nii söpö pari sen alexanderin kaa :) pari kertaa nähny teiät yhes (: mut saanko kysyy missä tutustuitte ja ihastuitko ns. "ensisilmäyksellä" vai mite se tapahtu? onnee teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. novoi kiitos :3 ja öö kielimatkal tutustuttii ko oltii samas ryhmäs siellä ja no en tiiä itseasiassa :D Aluks oltii tosi hyvii kavereita ja sit vaa jotenki tapahtu? :D en tiiä, molemmat vaa yhtäkkii todettii et tykätää toisistamme ja sit aateltii ehkä aluks et ollaa nyt siel kielimatkal vaa pari, mut lopulta sit päätettii et koitetaa tän jälkeeki tätä suhdetta vaik Alexander asuuki Helsingissä ja mie tääl hornassa xd ja näin. Ja kyl tää nyt ihan hyvin on loistannu (: - kunno stoorit xd

      Poista