maanantai 10. helmikuuta 2014

Kohta 18



Vanhojen treeneissä piti ottaa korkkarit mukaan, ja noh. Miun jalat ei sitä kestänyt kovin kauaa :D

Heippamoi taas kaikille! (:

Eilen pidin tuossa koulukaverien ja parin vanhan yläaste ystävän kanssa etukäteis synttärit, kun ei oikein ajankohdat näytä sopivan mitenkään! Olin suunnitellut perjantaita jo jonkin aikaa, mutta vanhat on tulevana perjantaina, joten en voinut silloin järkätä.

Noh, mitäs me sitten tehtiin? Yhdessä väännettiin tortillatarpeita, sitten olin tehnyt etukäteen kakun ja muffinseja ja iltaan kuului sitten singstar laulupeliä ja buzzia (: Oikein muksaa oli, vaikka ei mitään en erikoisempaa tehtykään. Sain myös aivan ihania lahjoja! Suklaalevyjä, koristetyynyn, tuoksukynttilän, vaahtokarkkeja, skumppapullon, prinsessakruunun, ihanan kortin ja leivontakirjan! (: 

Tän viikon keskiviikkona siis koittaa se "suuri" päivä. Täysi-ikäisyyden päivä. Jotenkin pienenä oli kamala kiire täyttää se 18 vuotta, mutta nyt kun sen havaitsee että kaksi päivää on enää aikaa nauttia "nuoruudesta", niin kyllä se pelottaa. Pitäisi sitten alkaa käyttäytymään asiallisemmin ja näyttää esimerkkiä nuoremmille. En oo siihen valmis. Kohta moniasia on laillista, inssi pitäisi käydä suorittamassa ja pankilla käydä tekemässä omat verkkopankki tunnukset ja tilit. Vastuu kasvaa. Huhu. 

Mutta joo, ei tässä sitten muuta ollutkaan. Keskiviikkona suku tulee miuta juhlistamaan ja illalla sitten miun isoskaveri porukka tulee juhlistamaan miuta ja tän jälkeen mennään jollakin porukalla baariin! (miulla siis ei ole koulua tortaina muuten kuin vanhojenharkat).

Eipä muuta

<3: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti