sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Blogin vuosipäivä



Neule, Onlyn, 21€
Paita, Bik Bokin, 14,95€



Heips moi piitkästä aikaan!
Kirjoitan tosiaan todella pitkästä aikaa, sillä on ollut tämä koeviikko tässä alla ja muutenkin hirveetä häslinkiä siellä täällä. Viime viikonloppu kului Vantaalla poikaystävän luona ja käytiin Korkeasaaressa. Oli muksaa!
Tää viikonloppu nyt vierähti ystävien ja shoppailun kera!

Ostin siis tosiaan nuo kaksi jutskaa tuossa perjantaina, koska rakastuin niihin totaalisesti! Yleensä en niinkään ostele vaatteita paljoakaan, ja jos ostan, ne on todella halpoja! (pihi-mari) Mutta nyt en jaksanut katsoa hintaa ja nappasin vilkaisematta ne hyllystä. Ei siltikään pahat hinnat!

Mutta joo, koeviikko jatkuu huomenna keskiviikkoon asti, että pitäs sen verran vielä hammasta puristaa (ei kyl kiinnostais tai jaksais..)

AINIIN!
Tajusin justiinsa, että on noin vuosi siitä, että aloitin tämänkin blogin! Wuhuu, jes ja hurraa miulle! (: Miten oonkaan jaksanut vuoden tätä blogia, kun yleensä luovutan kaikessa? Hmm. Jännää.

Mutta joo, ei miulla tässä muuta! (:

<3: Mari

6 kommenttia:

  1. oi ihan super ihana toi viimene kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) se onkin otettu mein perhetuttujen 600€ arvosella objektiivilla! Ihan mahti laatu!

      Poista
  2. miten keskitit ton Mari 7:43 yms ?

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi!!! Sun pitäis postailla useammin :)! Ja joku teemapostaus, esim. kaveripostaus olisi kanssa hirmu kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! (: Joo, yritän täst edes kerran viikossa postailla tänne, jos vaikka motivaati sieltä nurkan takaa tulisi. Ja joo, voisin vaikka tehdä joskus sellaisen postauksen! (:

      Poista