sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Graduation




















Heips hou! (:

Tässä on vähän kuvia miun veljen siis ylioppilasjuhlista (tuo turkoosi kauluspaitainen ja ylioppilas hattuinen kaveri (: ).
Käytiin myös yhdellä toisella kaverillani Aleksilla katsomassa sen juhlia ihan kaveriporukalla. Otettiin oikeen hieno ja asiallinen ryhmäpotretti. Nuo kaikki ovat miun ihania isoskavereita ja ollaan melkein kaikki menossa nyt isostelemaan keskiviikkona Oronmyllylle rippikouluun! Ihan mahtavaa (:

Mie sitten lauloin siellä juhlassa ja JÄNNITTI VITUSTI! Vissii melkee aloin itkemään ennen laulua ja muutenkin tärisin ihan sikana. Mie tykkään ja haluan aina esiintyä, mutta miuta on aina vaivannut esiintymisjännitys. Vittu. En tykkää yhtään. Alan aina hikoilemaan, tärisemään, jalat tutisee, ääni värisee, ei pysy oikeen kunnolla sävelessä ja muutenkin sydän hakkaa itsensä ulos rinnasta. Silti moni miun tuttu on sanonut ettei se näy miussa ulospäin. Outoa?

Noh, miten se esiintyminen sitten meni..? No tuossa on videolla se esiintyminen ja itse en ole kovinkaan tyytyväinen. Nuo "kertsissä" olevat korkeat äänet menee ihan alivireessä ja varoen ja muutenkin alivireisyyttä on sikana. Muutenkin jännitys on raiskannut miun äänen. Jes.

Mutta joo, ihania kesiä teille kaikille (taas). Huomenna varmaan teen (jos kerkeän) postauksen miun ja miun ystävän helmin iiihanananasta päivästä tänään (: 

<3: Mari

ps. oon huono esiintymään :D + oon huono ottamaan aplodeja vastaan xd

6 kommenttia:

  1. Voi mari mitä sie valitat että meni muka huonosti, sie lauloit taas ihan täydellisest, niinku aina! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oivoi kiitos roosa! itte en ollu täysin tyytyväinen, mutta kiitos silti (: !

      Poista
  2. Hyvin toi esitys mun mielestä meni :) ja hei, toi sun veljes on melko söpö :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! (: vähän kyl jäntskätti. ja niin se on ;DD

      Poista
  3. heei toiha meni just hyvi!! rakastan sun ääntäs, oi marisein <3

    VastaaPoista