tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mari possun nimipäivät eilen vietettiin




Heips moi kaikille! (:

Elikkäs eilen (2.7) oli miun nimipäivät (jee!) ja sen kunniaksi iskä leipoi hieman suklaapullaa (nam!), mustikkapullaa (nam!) ja upeen mansikkakakun (supernam!). Muutenkin porukat osti miulle salkkareiden 2 ja 3 tuotantokaudet (lol) ja 4 leffaa jostain alennusmyynneistä (: Eli happy olen!
(oisko ne leffat ollut Hulluna Saraan, Boys don't cry, Aivan Villit ja Out Of Africa)

Se on jännä, mitä olen kuullut, että joissakin perheissä juhlistetaan nimipäiviä ja joissain ei. Mein perheessä esimerkiksi, miun ja miun velien nimppareita on aina pullakahvein kahviteltu ja ollaan saatu aina pienimuotoinen lahja! Silti monella miun kaverilla ei vietetä mitenkään nimipäiviä! Se on siis kasvatus-ja tapakysymys! Itse oon aina tykännyt ja päätin että miun tulevaisuuden lapsille mie  suon tämän hieman "turhahkon" ja suloisen pikku juhlan (:

Vietetäänkö teillä mitään nimipäiviä, vai onko se vain yksi normaali päivä vuodessa?

Nyt mie käyn tästä nukkumaan ja aamulla/päivällä ois autokoulun aloituksen aika! Hrrr.. Vähän jäntkättää. Silti huomenna iskän kanssa mennään vain johonkin pakolliselle oppitunnille/luennolle, joka kestää sen 3 tuntia. Huoh.. Mutta sen jälkeen aloitetaan iskän kanssa ihan kahdestaan ajeskelemaan! (:

<3: Mari

3 kommenttia:

  1. Äh näyttää niin hyvältä, tekee mieli itsekkin leipoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli hyviä :3 ja kantsii leipoa, se on kivaa ja palkitsevaa!

      Poista
  2. ei vietetääää saattaa olla joku yhteine ruokailu ja vähä parempi ruoka ja joskus pienen sai jonku pikku lahjan mut eeeeiiiiii vietetä mitekää et ois herkkui tai mitää lahjoiii

    VastaaPoista