perjantai 8. elokuuta 2014

Leirejä ja mökkeilyä

Hei kaikki ihanat pitkästä aikaa! 

En oo tosiaan kerennyt kirjoittelemaan kesän kiireen ja melskeen takia. Kokoajan on ollut tekemistä ja kohteita joissa on pitänyt käydä. Kesän aikana olin kolmella riparilla isosena: Taipalsaaren 1 ja 2 ripareilla ja kehitysvammaisten rippikoulussa! Kaikki leirit oli ihan upeita ja kokemisen arvoisia!



 Vaikka kesä olikin pelkkää kilpajuoksua ajan kanssa, kerkesin silti näkemään miun ystäviä Essiä ja Pinjaa Pinjan syntymäpäivien merkeissä. Mitäs me täysikäiset?


Nyt viime päivät onkin kulunut ihan kotona ja mökillä ollessa! Mökillä tuli uitua, otettua "taide"kuvia erikohteista, vesisotailua, otettua aurinkoa, grillattua yms! Sorsatkin tulivat mein kavereiks viettämään kesää.







Eipä tässä sitten muuta kesästä. Miuta on ärsyttänyt koko kesän ajan tää saakelin helle. En ole muutenkaan kesäihmisiä (talvi on se juttu), joten kuumuus on asia jota mie en kestä. Lämmin on ihan ok, mutta tämmönen 30 astetta joka päivä on liikaa. En pysty nukkumaan ollenkaan, päivällä ei pysty olemaan samoissa vaatteissa koko päivää johtuen jatkuvasta hikoilusta. Ei enää tätä kuumuutta kiitos. Ei enää.

Nyt kumminkin, ensi viikolla alkaa koulut ja on aika palata normaaliin arkeen. Sinäänsä on ihan kiva nähdä tuttuja kasvoja, mutta sinäänsä miuta ahdistaa tuleva. Kirjoitukset lähestyy ja jos totta puhutaan, en ole lukenut yhtään mitään. Miun pitäs kirjottaa vielä kolme ainetta: ruotsi, uskonto ja matikka. Matikkaa en stressaile enkä ruotsia, sillä matikassa oon suht hyvä jo entuudestaan ja ruotsin kirjoitan ihan "läpällä" testaakseni miten se sujuis. Uskonto taasen.. se on ainoa aine jonka toivonkin menevän hyvin. Silti miulla ei ole motivaatiota lukea. Mie olen surkea. Ikuinen lukiolainen... huokaus.

Eipä tässä sitten muuta. Pitäkää kaikki mahti loppu kesä! 

<3: Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti