keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tatuointi



Heips moi!

Muutoksen tuulia täällä suunnassa!

1) Leikkasin hiukseni lyhyiksi! Shokki. Noei oikeastaan, miun hiukset oli niin huonossa kunnossa, että tää oli aika välttämätöntä, jos haluan miun hiuksien olevan hyvässä kunnossa ylppäreissä.

2) Hohoo, otin tatuoinnin! Tätä oon aina haaveillut ja nyt mie sen uskalsin ottaa! (toki porukat antoi tän tavallaan miulle synttärilahjaksi, joten en joutunut sitä itse maksamaan...)

3) Koulunkäynti on miun osalta ohitse ja lukulomailu on alkanut! Huomenna ois äikänkirjoituksien eka osa ja enpä ole lukenut yhtään. Hups.

4) ei muuta oikeastaan...

Tatuoinnin ottamisesta ehkä vähän kerron enemmän: mie oon aina ollut varma että sellaisen otan ja aiheena on musiikki. Sitten tämän kuvajaisen löysin internetin ihmeellisetä maailmasta ja koin sen omakseni. Siinä on oikeastaan kaikki mitä mie halusin: nuotti, nuottiavain, bassoavain, ylennys ja alennusmerkit. 

Mie itte oon semmonen luuseri, että jännitän kaikkea IHAN liikaa. Mie melkein huusin tatuoitsijalle, kun se oli alkamassa tekemään tatuointia. Silti positiivisena yllätyksenä, en tuntenut koko neulaa. Kummallista: kun otin napakorun, en tuntenut piikkiän joka lävisti miut ja nyt taas tatuoidessa neulaa en tuntenut? Hah. Ihan hyvä vaan!

Nyt ei kun bepantenia niskaan ja huomenna kirjoituksiin! Jihaa!

<3: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti