tiistai 21. toukokuuta 2013

I dream a dream


Heips moi! (:
Tein justiinsa coverin kappaleestä I dream a dream, joka on siis tullut tunnetuksi musikaalista Les Miserables ! Yks miun lempikappaleista ja tottakai olihan se pakko mennä se pilaamaan. Itse en oikein ole tyytyväinen lopputulokseen äänenlaadun takia, hieman yliyrittämisen ja stemmojen epäonnistumisen takia, mutta silti sainpahan tänkin tehtyä! Toivottavasti kuulostaa vähän hyvälle (: Vaikea biisi on laulaa, sen minä sanon! Vaikka kuulostaakin suht simppelille, mutta noihin ylä-ääniin on sika vaikea osua rintaäänellä.

Eipä tässä muuta, toivottavasti tyksitte! (:

<3: Mari

14 kommenttia:

  1. tosi upee !! en tiiä vissii ketää muuta kuka osais laulaa näin hyvin :-))

    VastaaPoista
  2. oiii tosi ihana! (:

    VastaaPoista
  3. ihana ääni ja hyvin lauloit! :) mutta kuten sä ite tossa sanoit että 'hieman yliyrittämisen' jos sä ite tiedostat et laulat yliyrittämisellä niin sähän voit olla yliyrittämättä! :3 muuten jees!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ei oo niin helppoa kun uskois! :D koska oon aina jotenki dramatisoinu miu lauluu iha överin koska olin siis siinä myrkyluodon maija musikaalissa kuorossa laulamassa ja piti laulaa sitten vuosi silleen tuntein ja elein ja siitä on vaikea päästä pois! :D mutta se ois seuraavana työstettävänä! Ja kiitos kiitos (: !

      Poista
  4. marii siul on vaa nii ihana ääni :3

    VastaaPoista
  5. oi ku siul on niin ihanan vahva toi falsetti vai puolifalsetti vai mikä onkaa. :D tai sellai et sillä voi laulaa iha kunnolla, eikä vaa piipitellä:D oon iha kuses oman ääneni kans, ku en tiiä pitäiskö laulaa rintaäänel, joka on kauheen karski, vai sit falsetis, joka on taas liian 'pieni'.. :/ oon vaa nii kateelline, ku joiltai tulee laulu iha luonnostaa ilman mitää ihmeempii miettimisii, kummi päi laulaa:D Ja hyvin vedit hei!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rintaääneksi kuulema lasketaan, mutta ylärekisterillä vain (: ja tosiaan kuulema miulle ei oo koskaan tullut kunnon äänenmurrosta, joten ikuisesti tulen pääsemään rintaäänellä ylikorkeuksien, joka on ihan jees, mutta samalla perseestä, koska en pääse sitten matalalle en :D ja falsetissa en taas tykkää laulaa :b mut siis sinäänsä onhan se kiva kun ei tarvitse aatella että kummal nyt laulais, mut silti se rajottaa kaikki matalat biisit miu osalta pois :( sen takia sellane ääni niinko siulla, ois ihana! Koska kummallakin voi laulaa mitä halajaa. Et ois selvät äänenrekisterit :)
      Mutta joo tosiaan, kiitos silti! (: mutta niinhän se aina on - omasta äänestä harvoin pidetään. :D

      Poista