tiistai 3. maaliskuuta 2015

LONTOO 2015

Nyt viimeinkin sain tämänkin aikaiseksi. Eli, mie kerron teille nyt miun hyperupermahtavasta Lontoon reissusta, jonne meninkin ystäväni Essin kanssa! 



Tultiin hyvissä ajoin jo Helsinki-Vantaa lentokentälle, joten meillä oli hyvin aikaa ostaa ylikalliit hampurilaiset sieltä. Päätettiin aloittaa rahojen tuhlaus jo Suomessa. Hyviä burgereita silti olivat! Ei valittamista. 



Oltiin stressattu etukäteen ihan sikana sitä, miten päästään Gatwickin lentokentältä Lontoon keskustaan ja Lontoon keskustasta mein hotellille mahdollisimman nopeasti ja vaivatta. Ihme kyllä, kiitos miun suunnistustaitojen mitään vastoinkäymisiä ei tullut ja moitteitta selviydyttiin hotellille. Uskomatonta!





Illalla meillä olikin aikaa käydä maisematuristikulttuuri kierros Lontoon keskustassa, joten esittelin Essille vanhat tuttavuuteni: Big Benin, London Eyen ja Piccadilly Circusen. Iltasella ne näyttivätkin aivan upeilta. Tykättiin. 



Seuraavana päivänä olikin reissun kohokohdan aika! Warner Bros Studio Tour LONDON odotti meitä! Taas suunnistustaitojeni avulla mentiin junalla Watfordiin ja sieltä noustiin tähän upeaan potterbussiin! (Okei, oltiin aika tosi paljon etuajassa, joten käytiin syömässä vähän pannareita läheisessä kahvilassa!)




Sinne sitten päädyttiin ja voi että! Oltiin ihan suut ammollaan siellä. Ei tietysti menty kierrokselle heti, vaan kierreltiin siellä Potter-kaupassa. 






Ja kyllä, siellä oli ne leffasta tunnetut eläimetkin LIVENÄ ja AITOINA paikalla!








Täs oli miun uus koti. 






Tää paikka oli aivan ihana! Käveltiin silmät pyöreinä ympäri tätä mestaa ja räpsittiin kuvia joka nurkasta. Kermakaljan maistelu mahdollisuus olisi ollut, mutta hinta ei ihan miellyttänyt meitä. 



Selviydyttiin Studiolta ehjin nahoin pois ja palattiin Lontoon keskustaan. Siellä sitten nähtiin miun ystävää Saaraa, joka asusteli siellä. Ilalla mentiin yhdessä Mamma Mia!-musikaalia katsomaan, ja voin sanoa - IHANA SE OLI! 


Viimeinen päivä pyhitettiin shoppailulle. Ja kyllä, meidän oli pakko ottaa ehkä maailman noloin ja teinein ja mainstreamein kuva ikinä. Primarkin ostoskassit, Victoria's Secretin kassit ja Starbucksin juotavat. Noi mitkälie juotavat oli muuten ihan kamalan pahoja. Ei ehkä ollakaan niin mainstream ihmisiä. 


Shoppailun jälkeen oli aika pakata kassit täyteen vaatteita (joita ostettiin ihan liikaa) ja stressata ylittääkö mein laukku painorajoitukset. Ei ylittänyt. (Raja oli 20kg ja meidän laukku painoi 19,7kg.)

Eli ihan mahtava reissu oli, rahaa kului ihan törkeästi, mutta silti mahtava aivot narikkaan kirjoituksista reissu oli! 

Ensviikolla ois kirjoitukset, joten niitä nyt stressaillaan tää viikko. 

<3: Mari 

1 kommentti:

  1. ihana postaus & kuvat! ♥ olisi kyllä itsekkin mahtava käydä lontoossa, etenkin tuolla harry potter kierroksella! :)

    VastaaPoista