perjantai 15. toukokuuta 2015

Naamiaiset - Omaa biisiä



Heipä hei ja hyvää iltaa!

Julkaisin siis tosiaan tuossa pari päivää sitten miun oman kappaleen Naamiaiset youtubessa. Ajattelin, että voisin vähän kertoa tän biisin teosta täällä blogissa jotain, joten sen nyt teen. 

Mie tykkään tosi paljon pimputella pianoa, vaikken olekaan mikään mahtava soittaja. Mie oon pienestä pitäen tehnyt omia kappaleita puoltosissani ja ne sitten on vaan jäänyt unholaan miun omiin töherrysvihkoihin. Noin puolivuotta sitten, mie päätin, että haluan tehdä huonosta itsetunnosta kappaleen, sillä se on ollut miun elämässä tiukasti sidoksissa.

Melodia syntyi nopeasti ja sanoja sitten mietin omasta tunne pohjasta. Naamiaiset ilmaisu tosiaan on mielenkiintoinen. Silti koen, että kun ihmisellä on paha olla, hän ei halua näyttää sitä muille ihmisille, vaan laittaa niin sanotun "maskin" naamaansa. Täällä niin sanotuissa naamiaisissa onkin sääntönä, ettei sitä maskia saa pudottaa, mutta lopussa selviääkin, että totuus onkin, ettei kukaan uskalla sitä pudottaa. 

Tää kappale voi myös kuvata sitä, miten kaksnaamaisia ihmisiä mein yhteiskunnassa on. Miten ihmiset ei uskalla näyttää todellista minuuttaan kellekkään. Kuinka meil on rooli päällä, eikä lopulta tiedetä keitä ollaan. 

Mutta joo, en oikeastaan halua avautua enempää tän biisin merkityksestä täällä, sillä kaikki kappaleethan on biisin tekijöille todella henkilökohtaisia. Toivon, että tää pistää ihmiset ajattelemaan. Toivon.

<3: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti