keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Happy like a bird







Heips houps ja hyviä uusivuosia! (:

Tuossa on pari kuvaa otettuna miun KÄNNYKÄLLÄ koska porukat nappas järkkärin mukaansa, kun he ovat Israelissa juurikin nyt :D Mutta kännylaatu saa nyt kelvata.
Tuossa on hieman kuvia ruuasta, kun oltiin isolla poppoolla viettämässä uuttavuotta ja jossakin vaiheessa meitä taisi olla jokunen 14? Noh, mutta ruokaa oli! :) Oikein muksu uusivuosi oli!

Tänään sitten kävin lävistämöllä nappaamassa sen napakorun.. HRR.
Elikkä:

Aluksi mentiin sinne ja sitten hieman pelotta (todella paljon) ja piti näyttää henkkarit tietenkin aluksi, olenko siis 16 vuotias. Noh, sitten luulin että lävistäjä vie miut jonnekin huoneeseen lävistettäväksi, mutta se tapahtuikin samassa tilassa!
Siinä sitten tärisin ja paniikissa kyselin tyhmiä :" hrr, onks toi se piikki, sattuuko tää, saako kiroilla, huutaa äää!", ja lävistäjä vakuutteli :" Sattuu, ei saa kiroilla tai huutaa." jne.
Sitten hän asetti miut makuuasentoon ja olin jo karkaamassa. Koska se kipu mitä odotin oli jotain... ÄÄ.

Noh, hän sitten nappasi pihdit käteen ja sanoi että tää osuus sattuu yleensä eniten ja mie valmistauduin - ei tuntunut missään?
Lopulta se hetki koitti. "Vedä henkeä sisään ja puhalla hitaasti ulos", ja naps. Ensimmäinen kysymys miulta oli:" Häh? Meniks se jo?". Minä kivunarka ihminen en tuntenut sitä pistoa! Siinä se oli. Ääh, kädet vaa täris ja kroppa ja en saanu kunnolla viisaita sanoja suusta. Mie jännitin ihan liikaa ja turhaan. Nyt oon hiton onnellinen tosta. Me likes (: !

Eli jos ootte suunnitelemassa napakorun ottoa, miuta itseäni se ei sattunut, mutta se on omakohtaista! Ja jos nyt sattumalta teitä sattuisikin : kerran se kirpasee ja eihän siihen kuole! Kipua se vain on (: 



<3:Mari 

5 kommenttia:

  1. ... ja huomenna miun tähtihetki!! ÄÄÄÄ pelottaaaaa, ps. tuutko miu henkiseks tueks?:):)

    VastaaPoista
  2. haastoin siut miun blogissa!

    http://tuli-vaan-mieleen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Joo, teen ton haasteen myöhemmin + roosan tähtihetki = napakoru ;)

    VastaaPoista