torstai 17. tammikuuta 2013

Kukaan ei ole täydellinen

kivakuva, mut ei tosiaankaan liity mitenkään mihinkään paitsi voittaja oloon.
Heips muruset!

Mulle tuli tänään ihan outo fiilis. Semmone kamala ja ääh. Sitä ei voi kuvailla. Semmonen etten oo oikeesti mitään. ;o

Tajusin että en oo ns "paras" missään.
Okei, kuulostaa itsekkäältä ja tosi itsesääliseltä, mut se on totta. Mie osaan laulaa, osaan soittaa erisoittimii kohtuullisesti, jotenkin piirtää, oon iha jees koulus, näyttelen iha semi jees, mutta silti aina miun tuttava porukasta on joku parempi. Silleen, et mie en oo missään semmone spesiaali, et mist miut muistettais.
Esim joo, osaan laulaa ja iha jees ääni, mut silti niinko tunnen kavereistani ainakin 3 jotka on paljon parempia ja muutenkin se ei ole erityistä.

Totta se on, että aina löytyy itseänsä jossain parempi oleva, mut silti haluisin et jäisin mieleen jostain asiasta joka on positiivista. Esim miusta positiivista ei ole et "puhut paljon". Siint tulee semmone negatiivinen kuva. Tai "oot kovaääninen." Bitch - please. Haluisin jonku taidon tai ominaisuuden josta kaikki ois sillee "WOW, vähä toi on hyvä jee" ja ne muistais sen. En haluis olla joku nobody. Jotain erityistä.

Kuulostan ehkä just semmoselta "haluun kuuluisaks" teiniltä tai "haluun olla paras". En mie sitä tarkoita. Mie vaan haluisin olla oma itteni joka muistetaan positiivisesti. En haluis olla semmone :"kuka toi on" tai "taas toi mari lol". 

Onks kellään koskaan tämmöstä tunnetta?

<3 Mari 

5 kommenttia:

  1. ei aina tarvi olla paras, joillain on taas niin että ovat yhdessä asiassa "parhaita", mutta muissa huonoja. sulla on kaikki keskivertoa, mikä on hyvä juttu. ja joskus saatat viel löytää jutun missä sä oot se paras.:)

    VastaaPoista
  2. Mm, totta! Silti haikeaa ettei viel oo semmasta omaa isoa talenttia.. :-] ehkä joku päivä löydän sen! :)

    VastaaPoista
  3. öööö eiks muka laulu oo se sun talenttis?? Sähä laulat iha himo hyvi!! kaikkiha on ain sellai ''wau vähä laulat hyvin!''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nnii mut silti kavereista ain löytyy parempikiii :C ja se oot sie yksin joka on sillee :D KOSKA MEIJÄN TSEMPPARI HELEMI!

      Poista
    2. miu talentti oli se kieroon kattomine (;

      Poista