keskiviikko 26. syyskuuta 2012

"Mud"cake


1. Ensin siis ainekset esille = 4 munaa, 200 g voita, 2.5 dl jauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 200 g suklaata ja 2 dl sokeria

2. Sulata rasva (:

3. Lisää vähitellen suklaa palasia voin sekaan niin, ettei suklaa pala pohjaan.

4. Suklaan pitäisi olla tasaista. Anna sen levähtää rauhassa.

5. Voitele kakkuvuoka voilla ja sitten korppujauhota pinta!

6.Sekoita kuivat aineet = jauho ja leivinjauhe - ei sokeria (niinkuin vahingossa tein, joten joudun uusimaan koko kökön)

7. Riko munat ja laita sekaan sokerit. Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi.

8. Tässä tämä on vaahdotettuna (Y).

9. Sekoita jauhoseos ja suklaa vuorotellen vaahtoon ja kaada valmis taikina kakkuvuualle.

10. Laita kakku uuniin ja odota 20 minuuttia - älä yhtään enempää, nimittäin mutakakun idea katoaa näin = kakun pitää olla raakaa keskeltä. Jos annat sen kypsentyä rauhassa, saat aikaan normaalin kakun. (niinkuin mie tein...)


11. Älä tee samaa virhettä kuin minä = jätä sitä uuniin. Kakku oli siis sisältä kypsä. Hitsi.

12. Äläkä anna ystäväsi Emman nauraa virheellesi...

Tässä siis oli hieno "muta"kakkuni tarina. Muuten se oli hyvää, mutta kyllä hieman harmittaa, että annoin sen oleskella siellä uunissa vaikka kuinka kauan! Äh. Tyhmää! Noh, mutta onneksi kakku kelpasi miun isoveljelle, iskälle ja äidille ja Emmalle. 

Tänään siis miulla ei ollut koulua, koska koeviikko (:DD) ja 18:00 olisi tarkoitus mennä myrskyluotoilemaan. Eipä tässä muuta. Adiöös murut!

2 kommenttia:

  1. Mie en tee koskaan suklaasta sitä, enkä keitä kattilassa 0.0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :O mie ain teen :D taino ain oon tehny tol ohjeel :D

      Poista