tiistai 25. syyskuuta 2012

People change, things go wrong. Just remember life goes on


Miu ilme piti sutata ;)



Tääkin päivä meni hammasta purren:

Onko kelläkään ikinä sellaista fiilistä, että kaikki vihaavat siuta? 
Siusta vaan tuntuu, että kaikilla on siuta jotain vastaan. Kaikki ystävät ovat kääntäneet selkänsä siulle ja eivät välitä siusta yhtään. Vaikka kuinka yrität luoda keskustelua, he eivät mukamas kuuntele. Silti todellisuudessa, asia ei ole näin ja olet kuvitellutkin kaiken ihan itse omassa pikku päässäsi. Kuulostaako tutulta?
Itselläni oli sellainen päivä. Jotenkin tuntui, että kaikki vihasivat minua ja päätin sitten angstata koko päivän. Kotonakin angstaus jatkui ja kotonakin tuntui, kun olisin seissyt keskellä jotakin elokuvan kuvausta - kaikki tuijottivat kuin hullua. Hermot eivät kestäneet siinä kohtaa, joten päätin ragea hienoisesti kysyen "MIKÄ TEIN ONGELMA ON MIKS TYÖ TUIJOTATTE MIUTA DJSoaH!!", mutta vastaukseksi sain vain iskältä nöyrän "häh?". Siihen loppui sekin rage. 

Huomenna alkaa sitten ihanainen koeviikko (:c), mutta miun onneksi, huomenna miun ei ees tarvinee mennä kouluun, koska miulla ei ole koetta huomenna eikä valmistelua! JIIHAA :) 

Tuossa kuvissa näette omatekoisen ranskalaisen letin (oon ennenkin yrittänyt ja nyt melkein muistutti sitä!), jotka ovat pakolliset siinä musikaalissa, koska se perustuu siihen aikaan, jolloin naisilla oli huivit päässä ja olilla ja lehmiä kainaloissa (:D). Tuossa on myös iskän tuoma korvis venäjältä - miusta se oli aikas suloinen (:

Eipä tässä mitään muita ihmeitä ole - 18:00 kaupunkiin musikaali treeneihin ja illalla lukemaan kokeisiin! Jiihaa - adiöös!

2 kommenttia:

  1. ihana blogi :) liityin!


    http://thelastnightmare-veera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) ihanaa saada uusia lukijoita kuuntelemaan miu ruikutuksia ja mielipiteitä :D

    VastaaPoista