sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Today is tomorrows yesterday



Heips kaikille lukijoille, jotka sattumoisin eksyivät tähän pullan tuoreeseen blogiin!
Ehkä pari (eli ei kukaan) tunnistaa minut edellisestä blogistani "helmiä ja sikoja", jonka lopetin about pari viikkoa sitten. Blogin lopettamiseen johti motivaation puute sitä blogia kohtaan. Tein sen tämän vuoden alussa tekemisen puutteen vallitsemana ja pidin sitä omaksi ilokseni. Harva lukija sinne eksyikin. Silti blogi ei jotenkin ollut sitä "minua". En saanut omaa persoonaani esille täysin. Se oli semmoinen perus massablogi.
Nyt haluan aloittaa puhtaalta pöydältä.

Silti siellä ruudun takanta löytyy varmasti uusia kasvoja, joilla ei ole paskan hajuakaan kuka minä olen ja mistä minä tulen. Sen takia haluan aloittaa ensimmäisen postaukseni puhtaalta pöydältä. 

Nimeni: Mari, mutta ystävien kesken minut tunnetaan nimillä: "Martsi", "Möri", "Masa", "Marsa", "Martsa", "Mursu", "Marsu" ja veljieni kesken "Mozarella maustemakkara" - hurmaavaa eikö?

Ikäni: Olen siis 16 vuotias (helmikuun neitosia vuodelta 1996).

Perheeni: Omaan siis isän, äidin ja kaksi isoveljeä Juhon ja Joonaksen. Juho asustelee yksikseen Jyväskylässä ja Joonas asustelee seinäni takana. Ei niistä sen enempää!

Harrastuksiani: Tällä hetkellä vakituinen harrastus on laulaminen musiikkiopistolla. Eli soololaulua - ei mitään kuoro hihhulointia. Silti tämän syksy,talvi,kevät kauden olen lappeenrannan kaupunginteatterilla musikaalissa Myrskyluodon Maija kuorolaisena (Y). Vaikka kuvittelisi, että lauleskelen siellä sivussa verhojen sisällä, se ei ole sitä. Siellä me hillumme lavalla tanssien ja näytellen. Eli näyttelykin on yksi harrastuksistani, se on aina ollut!

Koulu: Käyn siis Lukion ensimmäistä lappeenrannan kimpisen lukiossa. Mahti lukio! Me likes!

Blogi - mitäköhän tästä tulee : Tämä saattaa olla monen kysymys. Miten tämä erottuu tästä massasta, mitä kaikkialla on? Vastaus siihen : Olemalla minä. Mie olen ollut aina oma persoonani, jota moni ei ymmärrä. Pölisiä, jota ei ole helppo saada hiljaiseksi, ADHD pakkaus (en silti omaa ADHD:ta), jota on vaikea saada aisoilleen ja aina kun kamera vilahtaa edessäni, ensimmäisenä hyppään sen eteen ja väännän naamaani. Omaan myös omia outoja mielipiteitäni asioista ja haluankin jakaa ne täällä. Haluan kertoa elämästäni teatterissa, vapaa-ajalla, isostelusta, musiikki harrastuksistani, leipomisistani ja etenkin mielipiteistäni. Tätä varten loin tämän blogin.

Tässä nyt oli hieman alku matskua, toivottavasti jonkun mielenkiinto yltyi? Ehkä, ehkäpä ei. Tätä blogia siis alan kirjoittelemaan silloin kun kerkiän - pari kertaa viikossa ? Katsotaan.

Eipä tässä muuta - Adiöös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti