lauantai 27. lokakuuta 2012

Let it snow!







Heipä kaikki ihanaiset talviset virkeät ja jouluiset ihmiset!
Kuten moni huomaakin - siellä on lunta! Ah, tuo ihana valkoinen asia, jota niiiiin rakastan! Se tunne, kun ensilumi ripottelee maahan.. sitä ei voi sanoin kuvitella. Sen vain haistaa (?), en tiedä. Jotenkin tulee sellainen ihana viileä tuulahdus ja se pakkanen ei ole pelkkää kylmää. Sitten taivaasta tulee ihana kirkkaus ja pientä valkoista pumpulia ripotelee maahan... Se tunne on korvaamaton ja parasta vuodessa! 

Talvi on miun lempivuoden aikoja! Villapaidat, talvikengät, lämpimät juotavat (kaakao, glögi ja kuuma mehu), elokuva hetket sisällä, ulkona kuvailu, kävely kaduilla, kynttilät, takkatuli, se tunne kun vähän pakkanen nimistää poskista, nenästä ja korvista, talvitakit ja lapaset, pipot, huivit, kauniit maisemat.. voisin luetella tähän vaikka kuinka paljon! 

Talvessa silti parasta on joulu! Ah, tuo ihana juhla jota odottaa joka vuosi! Ne jouluruuat, joululaulut, lahjat, vapaus, ei kiirettä, tunnelma, perheen kanssa olo, piparit, tortut, joulunsävyt ja tuoksut, tontut, joulupukki, koristeet, kynttilät... En tiedä. Se aika on vain niin lumoavaa.

Olen ehkä tulossa hulluksi, mutta mie vaan olen niin joulu/talvi ihmisiä että olla ja voi. On se kylmyys välillä kurjaa ja siitä on mukava valittaa, mutta silti. Ehdottomasti talvi saa hyvälle mielelle! 

Mitä mieltä te olette tästä vuoden ajasta? 

Eipä tässä nyt mitään muuta, teatteria on pidellyt, kouluhommiakin pitäisi jaksaa tehdä ja illalla olisi sitten kavereiden näkemistä pitkästä aikaan! Nauttikaa säästä! 
Adiöös ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti