maanantai 1. lokakuuta 2012

The smallest act of kindness is worth more than the grandest intention






Tänään oli oikeastaan tosi hyvä / tosi huono päivä.

1) Tänään oli matikan koe, joka meni suhtkoht penkin alle. Siksi sadface
2) Aloin miettimään oikeasti tulevaisuutta - selviänkö lukiosta?
3) Olin "vanhojen" kaverieni kanssa (entisestä koulustani) ja lauleskeltiin singstaria ja hypittiin (?) :D Se oli muksua.
4) Väsyttää
5) Nyt on syksy ja se on muksua.

Tuossa niitä hyvän ja huonon päivän syitä. Osaatte ehkä erottaa hyvät ja huonot? Ehkä ette. 
Tänään en ole kerennyt osoittamaan mieltäni mistään asiasta. Ehkä ainoastaan lukio huolettaa miuta.
Entä jos en jaksa tai kerkeä opiskella? Entä jos miusta ei tule mitään? Ehkä miun veljen ennustukset paskakuskiksi tulemiseksi pitävät paikkansa? Äh. Masentavaa!

 Muutenkin tulevaisuuden miettiminen 16 vuotiaana masentaa. Kaikille tulee ehkä elämän aikana kriisi "mikä minusta tulee isona" tai "mitä jos minun unelmani ei toteudukkaan?". Itse koin sen eilen illalla. Sain hirveän ahdistuksen. Olin jutellut äitini kanssa saunassa asiasta, että haluan pyrkiä teatteri korkeaan ja veljeni haluaa pyrkiä lääkikseen. Äiskä sitten totesi tylysti " turhaa, ette kummiskaa pääse." ja siinä kohtaan aloin miettiä :
"Entä jos miu unelma ei oikeasti ikinä tule toteutumaan?" 
Se kysymys on ehkä kamalin maailmassa. Sie olet unelmoinut jotain asiaa koko elämäsi ajan sydämesi kyllyydestä, tiedät että mahdollisuudet siihen ovat pienet, mutta haluat sitä oikeasti - todella kovasti. Sitten tulee kysymys: "Entä jos se ei ikinä toteudu" - mitä sitten? Onko varasuunnitelmia? Ajatuskin saa itkettämään. 

Eipä tässä sitten muuta. Adiöös!

6 kommenttia:

  1. sie jos kuka pääset teatterikorkeeseen! vedät jonkun oman shown siellä ni kylkylkyl! :-) mut joo hei ihana postaus jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D enpä usko, mutta kiitti kannustuksesta! Ja kiitoksia :)

      Poista
  2. miten sun äiti on noi tyly? :o mun porkat ainaski kannustaa mua mun valinnoissa, eikä lyttää niitä heti. Ja hei, vaikkei ekalla kerralla pääsekä sisään johoki kouluun, ni aina voi yrittää uuestaan! Varsinki mun ymmärtääkseni lääkikseen ja teatterikorkeakouluun on vaikea päästä, ja sinne otetaan pieni prosentti kaikista hakijoista sisään..

    Nyt vaan uskot unelmiis ja ittees!! Hei oikeesti, aina kannattaa yrittää ja tehä töitä omien unelmien eteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se nyt on tienny mun unelman pitkää ja on kannustanu aina, mut sit kerroin pari pv ennen et hakijoit sinne on 2000 ja 12 valitaan sisään - siis helsingin teatteri korkees :-P hups. Mutta joo, määränpäänä se ois ja varasuunnitelmia taskusss!

      Poista
  3. mari mitähän vittua tämä on olevinaaan !!1 ;ddd jumalautaaaaaaa mie haastan siut oikeuteeee, noeeeeei mut tsiisus ! :dddd

    VastaaPoista