sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Premiere





Kuvat : @ lappeenrannan kaupunginteatteri

Elikkä nyt pitkästä aikaan kirjoittelen tännekin - kiirettä on pitänyt koska teatteri!
Nyt viimein se päivä sitten koitti = 13.10 = myrskyluodon maijan ensi-ilta!
Kaikki meni mallilleen. Aluksi fiilis oli alhainen ja väsynyt, mutta kun mentiin sinne ns "näyttelijä lämpiöön", siellä oli VITUSTI karkkia ja kynttilöitä ja ruusuja ja sitten kaikki potkivat onnen potkut persuksilleen onnea tuomaan ja muuten ah! Kaikki meni todella hyvin, ei tapahtunut kämmejä, eikä jännittänytkään yhtää!

Sen jälkeen sitten oli jatkot. Heti kun katsojat oltiin häädetty pois, oli vuorossa drinkit kaikille ja siellä sitten kiiteltiin kaikkia, ruoka tarjoilu ja sen jälkeen yleistä juomista ja seurustelua! Oli hitsin hauskaa rennosti juoda siellä vanhempien ihmisten kanssa ja kaikki luulivat miuta jokskin 20 vuotiaaksi ;o järkytys!
Ei ollut niin rentoa mennä selvänä iskän autoon istumaan 00:00, mutta hyvinhän se meni!

Nyt se on myös selvitetty, että mie haluan tähän ammattiin! Se selvisi sitten loppu kumarruksissa! Siellä yleisö taputti ja vislasi ja huusi ja mie vaa nauroin ja kumartelin ja olin taivaassa. Muutenkin se esitys oli ihanaa, rentoa ja ah.. sanat ei riitä. Tätä tunnetta oon niin kauan etsinyt! Sinne mie kuulun. Näyttämölle. Määränpää on valmiina, sen toteutus on eriasia, mutta silti sitä kohti!

Eipä tässä sitten muuta, huomenna Helsinkiin syyslomaretkelle ja tiistaina kouluun! Torstaina onneksi alkaapi syysloma :) ! 
Adiöös! 

2 kommenttia:

  1. oi vitsi, toi vaikuttaa niiiin hyvältä näytelmältä! ja olit varmast paras :)

    VastaaPoista
  2. haha!:D en nyt sentäs, oon se puu siellä takana ;) noei vaines - mutta puheroolia ei ole ;) laulua vain. Ja ilmeitä :D

    VastaaPoista